Om klinikken

Byens fodplejer ligger i Vester Skerninge mellem Fåborg og Svendborg, i det smukke Sydfyn. Klinikken har virket i 11 år og jeg har en masse dejlige kunder som har kommet her i alle årene. Jeg tilbyder alle former for fodbehandlinger som fx behandling af neglesvamp, fortykkede negle, nedgroede negle, ligtorne, og hård hud. Har du ikke mulighed for at komme i klinikken, kan behandlingen foregå hjemme hos dig som hjemmebehandling. Jeg har fleksible åbningstider så ring endelig og hør nærmere.

En hel fodbehandling starter med et dejligt fodbad. Foden gennemgås for eventuelle problemer. Neglene bliver klippet og slebet, der fjernes hård hud og problemområder behandles. Fodbehandlingen afsluttes med en blid og velgørende fodmassage.
Husk at passe på dine fødder – de skal bære dig hele livet!

Kom og besøg mig i klinikken, der er gode parkeringsmuligheder

Hvem er jeg

Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer på Fyns Fodplejeskole 2009 og har siden haft min egen klinik.

Jeg er oprindeligt uddannet social-og sundhedshjælper, så jeg har en god baggrundsviden og erfaring som jeg kan bruge i behandlingen af dig. Min baggrund giver dig sikkerhed for at jeg har hygiejnen i højsæde og at jeg er fortrolig med etik og tavshedspligt.

Jeg vægter at en fodbehandling hos mig er mere end ”bare” behandling. Uanset hvilket problem du kommer med, vil der udover behandlingen være fokus på dit velvære. En fodbehandling hos mig starter med et dejligt fodbad, og alle behandlinger afsluttes med en blid og velgørende fodmassage.
Jeg har fleksible åbningstider på alle hverdag undtagen fredag, så ring og vi finder en tid der kan passe dig.
Bemærk at alle konsultationer er efter aftale.
Jeg tilbyder også hjemmebehandling!